Sesiunea Cercurilor Științifice Studențești 2023

Dragi studenți,

Vă invităm să participați la Sesiunea Cercurilor Științifice Studențești organizată în cadrul facultății de Psihologie și științele educației.
Ediția din acest an va avea loc în data de 10 mai 2023, ora 9:00. Evenimentul va avea loc în Aula Universității, sala UI3.
Studenții de la specializarea Psihologie – licență și master se pot înscrie la adresa andreea.isbasoiu@unitbv.ro
Studenții de la specializarea Științele educației – licență și master se pot înscrie la adresa andreea.sitoiu@unitbv.ro

Rezumatul va respecta structura template-ului ataşat.
Termenul limită de înscriere, respectiv trimitere a rezumatului lucrării este 2 mai, 2023, iar denumirea documentului trebuie să respecte următoarea structură: Titlul lucrării_Rezumat_SCSS_Nume prenume student/studenți.

În cadrul SCSS 2023, studenții participanți vor avea la dispoziție 10 minute pentru a-și prezenta studiul. Vă recomandăm să utilizați o prezentare PowerPoint (sau un format similar). Termenul de trimitere a prezentării este 8 mai, 2023 la una din următoarele două adrese de e-mail:
Studenții de la specializarea Psihologie – licență și master pot trimite prezentarea la adresa andreea.isbasoiu@unitbv.ro
Studenții de la specializarea Științele educației – licență și master pot trimite prezentarea la adresa andreea.sitoiu@unitbv.ro
Denumirea prezentării trebuie să respecte următoarea structură: Prezentare_SCSS_Nume prenume student

docxTemplate rezumat

Informații suplimentare puteți obține de la Asist. Drd. Andreea Șițoiu – andreea.sitoiu@unitbv.ro