A XX-a ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu”

21-23 mai 2020, Aula „Sergiu T. Chiriacescu”

Evenimentul este organizat de Asociația de Psihologie Industrială şi Organizațională (APIO) și Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Transilvania din Brașov).

A XX -a ediție a conferinței are ca temă principală „Antreprenoriatul – provocări pentru Psihologia I/O”

Continuând tradiția conferințelor APIO, oferim practicienilor și viitorilor practicieni o serie de workshop-uri de formare a competențelor profesionale relevante pentru domeniul psihologiei resurselor umane. De asemenea, și în acest an continuăm seria de prezentări state-of-the-art în Romania, ca oportunitate de a cunoaște activitatea de cercetare științifică a unor experți romani și de a fixa informațiile cheie referitoare la teme majore de cercetare din domeniul organizațional. Schimburile de idei de cercetare și de bune practici validate științific se vor realiza în cadrul sesiunilor de comunicări științifice iar temele dilematice, cele care pot fi subiect de analiză vor fi abordate în cadrul paneluri de dezbateri / mese rotunde.

Invitatul special al ediției din acest an, Prof. Christian KORUNKA (Universitatea din Viena), va prezenta o prelegere cu titlul “Intensification and flexibilization as important trends in the current world of work “

Detalii despre modalitatea de înscriere și de înregistrare a lucrărilor științifice, taxe și programul conferinței găsiți pe site-ul conferinței (http://conferinta.apio.ro/).

Vă așteptăm la Brașov, cel mai frumos oraș din România, pentru a face un bilanț al realizărilor noastre științifice, a ne reîntâlni, pentru a ne bucura de prezența unor personalități marcante ale psihologiei.