Rezultatele admiterii - 2018

admitere

Candidații admiși în faza finală a sesiunii iulie 2018, care nu își mai pot accesa adresa de e-mail cu care și-au creat contul de admitere trebuie să se prezinte personal, cu cartea de identitate, la Comisia de admitere a facultății la care au fost declarați admiși, până la data de 14 septembrie 2018, la ora 15:00, pentru completarea și semnarea contractului de școlarizare. În caz contrar, vor fi declarați RESPINȘI.

Conform Art. 8. din CONTRACTUL PRIVIND PROCEDURA DE ÎNSCRIERE ȘI SELECȚIA CANDIDAȚILOR LA CONCURSUL DE ADMITERE 2018 ŞI ÎNMATRICULAREA CANDIDAŢILOR ADMIŞI, in cazul in care ați fost declarat admis, conform listelor finale de admitere 2018, este necesar să semnați documentul atasat prin intermediul aplicației on-line de admitere. Semnarea prin intermediul aplicației on-line se face conform pasilor de mai jos:

1. Descarcă fișierul pe care l-ai primit pe mail, tipărește-l, citește-l cu atenție, completează-l și semnează-l, apoi scanează-l;
2. Accesează pagina https://apps.unitbv.ro/inscrieri/public/index.php și autentifică-te cu adresa de email;
3. Încarcă contractul scanat anterior - TERMEN LIMITA: 14.09.2018;
4. În perioada 24-28.09.2018 trebuie să vii personal sau poți trimite pe cineva la secretariatul facultății unde ai fost admis, să depui contractul în original.